HomeИНТЕРЕСНОБроени часове до награждаването на 100-те изгряващи звезди

Броени часове до награждаването на 100-те изгряващи звезди

лидер академи

Броени часове до награждаването на 100-те изгряващи звезди

Конференцията „Gen Z Revolution“ ще се проведе на 27 април, от 10:00 часа, в атриума на Bulgaria Mall под надслов „Твоето поколение – твоят глас“. Събитието  ще представи доклад за Gen Z и пазара на труда и ще отличи 100-те изгряващи звезди на България.

Конференцията е част от кампанията “100-те изгряващи звезди”, която цели да разкрие 100 амбициозни и мотивирани младежи, на възраст между 16 и 25 години от цялата страна, и да ги подкрепи със стипендия за кариерна акселерираща програма.

Само няколко дни остават до най-очакваното събитие на годината, на което ще се обявят и дискутират резултатите от най-голямото изследване за Gen Z и пазара на труда, ще се обявят част от 100-те Изгряващи Звезди на България за 2024 година и ще се запознаем с организации, които допринасят за личностното и кариерно развитие на младежите.

Поколението Z на фокус

Поколението Z проявява желание за независимост, гъвкавост и свобода. Ако им се предостави възможността да работят навсякъде по собствен начин и да извличат удовлетворение и стойност от своя труд, те се проявяват като изключително продуктивни. Техният работен стил и ценности се различават забележително от тези на предходните поколения, поради което е от съществено значение да се приложи адаптивен подход.

Събитието „Gen Z Revolution“ не е просто конференция – то е платформа за промяна, иновации и вдъхновение. На нея ще се съберат водещи експерти, представители на бизнеса и младежи от поколението Z, за да разгледат тенденциите и предизвикателствата пред съвременното работно място. Резултатите от доклада за Gen Z и пазара на труда ще бъдат представи, като се обсъдят и стратегии за по-ефективна подкрепа на младите специалисти.

Gen Z rEvolution

Събитието започва със забавна рецепция и icebreakers, които ще помогнат на участниците да се запознаят и да се забавляват от самото начало. След това ще последва представяне на партньорски организации, които ще представят своите идеи и възможности за сътрудничество с младите таланти от поколението Z.

В хода на събитието, на участниците ще бъде представен доклад за най-голямото проучване за нагласите на Gen Z и пазара на труда, което ще им даде възможност да се запознаят с актуалните тенденции и предизвикателства пред младите специалисти. По време на конференцията ще има демонстрация на айкидо от Ивайло Петров Сенсей и Aikischool, демонстрация на Calisthenics Bulgaria, нетуъркинг, обявяване на избраните младежи в кампанията „100-те изгряващи звезди“ и завършва с лотария с награди.

„Gen Z Revolution“ предлага на младите хора платформа за изява, обучение и вдъхновение, което ще ги подготви за успешни кариерни стъпки в бъдеще, където техният глас и умения ще играят ключова роля.

100-те изгряващи звезди на България 2024

Програмата „100-те изгряващи звезди“ предоставя на младите участници уникална възможност за развитие на техния кариерен потенциал чрез разнообразни кариерни инструменти и активности. От кариерни консултации и онлайн методологии за идентифициране на потенциала им, през лидерски уъркшопи и стажантски програми, до 7-дневен Bootcamp – всичко е насочено към подготовката им за успешни кариерни стъпки. Talent Factory Digital Express е ключова част от програмата, предоставяйки иновативни психологически тестове и инструменти за развитие на личния и кариерен профил на участниците. Успешното завършване на програмата не само гарантира достъп до Talent Factory Camp, но и създава възможности за стаж и предприемачество, като обединява мотивирани младежи в общност от таланти, търсени от бъдещите работодатели.

100-те изгряващи звезди

На събитието „Gen Z Revolution“, посетителите ще имат възможността да се запознаят с дейността на организации като Тук-Там, AbleMentor, Panda Labs by WWF, DevHub, Nassimo, Aikischool, Calistenics Bulgaria, Sport Scholarships, Софийски Университет, Highlight Singing Academy, British School и AUBG, които ще имат специални щандове.

Сред партньорите на събитието са JobTiger, Bulgaria Mall, Един подкаст, Българо-американски университет (AUBG), Българска търговско-промишлена палата (БТПП), eMBA AUBG, British School, Life Hack, Кариерен център Пловдив, Reach For Change, 12 СОУ, St. George School и „Кариерен център“ към стопански факултет на Софийски университет.

Събитието „Gen Z Revolution“ представлява вълнуваща възможност за обмен на идеи, партньорство и вдъхновение, като се стреми да подкрепи и насърчи младите хора да преследват своите цели и да развиват своя потенциал. Събитието е платформа за промяна и иновации, където водещи експерти, бизнес лидери и млади таланти от поколението Z ще обединят сили, за да изградят светло бъдеще за следващите поколения.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: