HomeКРАСОТАНай-голямото бюти събитие на Балканите започна

Най-голямото бюти събитие на Балканите започна

бюти

Най-голямото бюти събитие на Балканите започна

Над 200 бранда за красота ще се представят от 26 до 28 април в Интер Експо Център в София на най-голямото бюти събитие на Балканите. 

Ако се интересувате от нови продукти, оборудване и услуги от индустрията за красота и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и искате да сте в крак с актуалните тенденции и иновации в бранша, непременно посетете Arena of Beauty!

Вече 22 години международното изложение предоставя на специалистите от индустрията за красота и здраве възможността да се запознаят с нови професионални марки на пазара, да се информират за иновативните продукти, терапии, услуги и обучения.

arena of beauty

Какво да очаквате?

Arena of Beauty Professional отдавна е водещо събитие на балканския пазар на красотата, с 42 издания и партньорства с големи международни събития. Събитието ще събере 85 компании от различни държави, включително България, Румъния, Турция, Полша, Италия, Португалия и САЩ, представяйки над 200 бранда. Сред тях се открояват нови участници като YZC Group.eu, Sapfir Laser, Gerovital, Uniquenails Professional, както и нови български производители като YOGH, Kateko, INAESSENTIALS и Krimas.

 Сред вече утвърдените участници ще има изненади – ще бъдат представени и нови брандове като- KART podology и Alessandro. Продължаваме с иновациите – Крозия с нови продуктови линии и парфюм на основата на шафран.

Изключително силно е полското присъствие тази година. Компании като LART, NEW APPROACH, Lorient by nature, Natura Sp. z o.o., AROMA TREND Sp. z o.o.,be BIO Cosmetics, REVERS COSMETICS Sp. z o.o., CLOCHEE Sp. z o.o., BEAUTIFLY, MiaCalnea и NOU POLAND Anna Stawska ще представят разнообразие от продукти и нови подходи в индустрията на красотата.

арена на красотата

Образователни семинари

Събитието ще включва семинари, предназначени за нуждите на професионалистите в областта на красотата и здравето, които искат да разширят познанията си и да бъдат в крак с тенденциите в бранша. Акценти в програмата ще са темите:

5 стъпки за увеличаване на онлайн продажбите

Дни след като София беше домакин на Balkan eCommerce Summit 2024, темата за електронната търговия с фокус индустрията за красота ще бъде представена ексклузивно на “Арена на красотата”. Лектор ще е Никола Илчев, който е сред най-влиятелните личности в сферата на електронната търговия в България и региона. Занимава се с онлайн продажби от 2011 година, а през 2016 година създава eCommerce Academy, чрез която обединява и развива екосистемата на електронните търговци у нас.

Семинарът ще се проведе на  28 април 2024, от 11:00 до 12:00ч. и ще разгледа особеностите при кръстосани продажби и как да се възползват онлайн търговците  от тях, детайли на успешна транзакционна комуникация и как изоставената количка може да се превърне в продажба. 

Собствен Козметичен Бранд: От Идея до Пазар

На 27 април 2024, от 13:30 до 14:30ч Лидия Стойчева – Кръстева, управител на пловдивската семейна фирма-производител на козметични продукти Биофарма Лабораторис ЕООД ще разгледа процеса на създаването на козметика под собствен бранд, произведен в рамките на Европейския съюз. От първоначалните стъпки за разработване на собствена марка до преодоляването на регулаторните предизвикателства в ЕС, темата обхваща целия процес на разработка на козметични продукти.

Как да увеличим биологичната си възраст?

Семинарът, с участието на Румяна Николова от МЦ „Холимед“, доц. Пенчо Николов Колев и Ваня Василева, създател на дамски фитнес “Феерия” ще се проведе на 27-ми април, като сесиите са от 11:00 и 15:00 ч. На него ще се  разгледат различните подходи за повишаване на дълголетието и здравето, ще има дискусии за ползите от хипербарната терапия за клетъчното възстановяване и имунитета.

Здраве за кожата след 40

Лекцията ще се проведе на 27-ми април, от 15:00 до 16:00 ч., с участието на д-р Иван Пеев от клиника Aestheline. Семинарът е посветен на най-новите технологии и процедури за грижа за кожата в домашни условия. Ще научите как да поддържате кожата си млада и здрава дори и след четиридесетте.

Дигитален маркетинг за Beauty артисти как да изградим успешен бранд

Лекцията ще се проведе на 28 април, неделя. Лектор ще бъде Николай Петканов, който е експерт в областите на маркетинг, комуникации и бранд идентичност.

Всеки семинар е включен в цената на билета за изложението, но тъй като местата са ограничени, участниците трябва да се регистрират по-рано, за да си осигурят място. Ако искате да се регистрирате, можете да го направите тук

Пригответе се за вълнуващо събитие, което ще обедини професионалисти в индустрията за красота и здраве от цяла Европа.

С повече от 200 марки, представени от над 85 компании ще имате шанса да научите за най-новите тенденции и иновации в света на красотата. Не пропускайте да посетите семинарите, за да се възползвате от съветите и триковете използвани от професионалистите в бранша.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: