HomeСЪБИТИЯЛили Иванова ще бъде част от най-престижното музикално събитие

Лили Иванова ще бъде част от най-престижното музикално събитие

лили

Лили Иванова ще бъде част от най-престижното музикално събитие

Лили Иванова отново ще бъде част от най-престижното музикално събитие у нас – Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024. 

 Снимка: © Костадин Кръстев – Коко/FB – Lili.Ivanova.Official

Церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024 ще се състои на 26 май, 19:00ч. в зала Колодрум, Пловдив. Билети може да намерите на: kupibileti.bg ; билетната каса пред Община Пловдив и в мебелен магазин Явор, намиращ се в близост до зала Колодрум

Лили Иванова се оттегля от сцената 

Голямата звезда на българската музика Лили Иванова планира през лятото прощалното си турне, след което ще спре концертната си дейност. Превърналата се в жива легенда и символ на родната естрада певица вече е споделила на съратниците си, че има намерение да направи серия от концерти из цяла България през лятото и есента. А преди Коледа да извиси глас в зала 1 на НДК като за последно. Причината за намерението на Малката Голяма Лили, както наричаха звездата в Германия през 80-те години на ХХ век, е вече напредналата й възраст.

„Не знаем още всички дати, нито локациите, но Лили предупреди всички, че това ще е последното й турне. Каза ни, че вече е на години, на които работата започва да й тежи, трудно се възстановява след концерт“, казва човек от екипа й, цитиран от „България днес“. Извън турнетата Иванова изнася поне по два концерта всеки месец, понякога в зали, понякога в големи клубове, в които присъстващите плащат сериозни суми за куверти.

Вторият етап на гласуването за Годишни Музикални Награди продължава до 25 май

Слушателите могат да дадат гласа си за своя фаворит във всяка категория на www.bgradio.bg. Победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на БГ Радио.

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2024 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay

Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив. 


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: