HomeСЪБИТИЯСладко преживяване с Madamsko на Arena of Beauty

Сладко преживяване с Madamsko на Arena of Beauty

madamsko

Сладко преживяване с Madamsko на Arena of Beauty

Светът на красотата и здравето винаги е бил източник на вдъхновение, а тазгодишното издание на Arena of Beauty потвърди това с изключителен успех.

arena of beauty

И тази година изложението събра на едно място професионалисти, брандове и крайни клиенти. Успяхме да се докоснем до най-добрите марки на пазара и да видим най-новите продукти, процедури и апарати. Madamsko, като медиен партньор на събитието, беше свидетел на бляскавите иновации и разговори с водещи марки в индустрията.

Презентациите на брандове и демонстрациите на процедури за красота и здраве не само ни запознаха с най-новите тенденции, но и ни вдъхновиха да изследваме повече в света на козметиката и грижата за кожата. По време на събитието, нашите Instagram и TikTok канали отразяваха с интересни снимки и видеа случващото се на живо. 

madamsko

Последвай и се подслади

Но ние не спряхме само на красотата – с радост споделяме, че създадохме нови приятелства и раздадохме усмивки на малки и големи със сладките изкушения от Fedon и Fizzy. Дадохме шанс на посетителите да участват в забавна игра със сладки награди, а целта беше да създадем нови полезни контакти и да зарадваме последователите си.

„FEDON S.A“

„FEDON S.A“ е гръцка компания, основана още през 1971 година. С качеството на продуктите си и ниските цени те успяват да доминират сладкарската промишленост както на Гръцкия, така и на Международния пазар. Техните продукти са във всяка верига супермаркети в Гърция, както и в по-малки магазини в цялата страна. Могат да се намерят в 13 страни в Европа, САЩ, Канада и Австралия, включително и в България. „FEDON S.A“ прилага най-строго качество протоколи, за да гарантира, че продуктите отговарят на всички стандарти за безопасност.

Fizzy

Fizzy е нов за Българския пазар Френски бранд. Разрастващ се семеен бизнес, чиято цел е да създава, да обновява, да произвежда, да събира и доставя бонбони и шоколадови продукти, играчки с бонбони или шоколад. В днешния ден се продават в повече от 50 държави по целия свят! Продуктите са с високо качество, не само на играчките, но и на самите бонбони и шоколад – нещо,което много често липсва при останалите подобни брандове на пазара.Fizzy не употребява изкуствени оцветители и овкусители, има безглутенови продукти и такива, подходящи за вегани – играчките са от най-високо качество, преминали всякакви тестове и сертификации! 


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: