HomeИНТЕРЕСНОИдеи за красива декорация на великденската маса

Идеи за красива декорация на великденската маса

великденска

Идеи за красива декорация на великденската маса

Защо да не приветстваме великденските дни с обяд на открито, изпълнен с топли усмивки и пролетни настроения? Или да украсим дома си с красиви цветя? Вдъхновени от един по-различен подход в Countryliving, предлагаме ви няколко идеи за декорация, които ще направят вашата великденска трапеза наистина специална. 
Съветваме ви ако имате възможност да използвате хубавото време и да подредите своята великденска маса на открито.

Великденска кошница

Създайте своя собствена великденска кошница, като напълните кошница за пикник с цветя и шоколадови яйца. Великден е чудесна възможност да споделите време и с децата. Поканете ги да се присъединят към вас в изработването и пълненето на кошницата, за тях ще бъде интересно и вълнуващо да участват. Можете да започнете нова великденска традиция и да сглобите тематична кошница, която е специално подходяща за техния вкус.

кошница

цветя

Облак от цветя

За да добавите творчество и красота към вашата великденска маса, създайте уникален облак, украсен с цветя и малки шоколадови великденски яйца. Може да използвате изкуствени или живи. Повечето любители на „направи си сам“ предлагат да окачите цветен облак на малки таванни кукички, така че се уверете, че вашите декорации са леки. 

Пролетни шарки

Ако не искате да купувате великденски сервизи, които вероятно ще стоят в шкафа до другата годината, вместо това разчитайте на пролетни цветове. Покривката на масата и салфетките в нюанси на розово, лилаво и жълто могат да превърнат обикновената трапеза в изящно събитие, отразяващо веселието на пролетта.

маса

яйце

Красиви хангали

С малко усилия можете да превърнете вашата великденска трапеза в едно удоволствие за сетивата. Нещо съвсем просто, но все пак красиво за великденската трапеза. Изберете няколко хангали като тези красиви примери на Софи Олпорт и ги завържете около яйце. То трябва да бъде твърдо сварено, за да избегнете злополуки. завържете с панделка или канап, за да създадете сладки заешки ушички.

Украсяване на дърво

Ако са ви останали върбови клонки у дома от Цветница, може да постави във ваза и да ги украсите с малки яйца, подобно на украсата на Коледната елха. 

великден

Фино и изчистено

За тези от вас, които не си падат по цветните и ярки украси, вашата великденска украса може да бъде толкова проста, колкото слагането на няколко пролетни клонки във ваза. 

Необходимият елемент от всички тези идеи е вашата креативност и желание за споделяне на радостта с близките ви. Пожелаваме ви весели и уютни празници!


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: