HomeИНТЕРЕСНОЛунен календар за май: Смелост и енергия за действие

Лунен календар за май: Смелост и енергия за действие

лунен календар април

Лунен календар за май: Смелост и енергия за действие

Веднага след празниците всичко започва да се движи със шеметна скорост.

Месец май започва със намаляваща Луна и стационарен Меркурий. Това е период, в който планетата е спряла и не е ефективна, но веднага след празниците всичко започва да се движи със шеметна скорост. Марс навлиза в Овен и това ще ни даде импулса, смелостта и енергията за действие. Венера е в най-доброто си положение и ще ни донесе приятни емоции и желание да си угаждаме и да създадем стабилност. 

Новолуние в Телец

На 8 май в 06:21 настъпва новолунието в Телец. То ще актуализира темите за финансите, сигурността, притежанията, удовлетвореността. Можете да заложите фундамента на бъдещи материални постижения.

Помислете какво е ценно за вас и си пожелайте всичко, което искате да имате.

Запишете вашите желания на един лист – до 10 на брой, без отрицателни частици като „не“ „ не искам“ и т.н.  Накрая завършете с древното наричане „Така е и така да бъде!“ и скрийте листа на тайно място.

Следващите дни имате зелена светлина – заемете се активно с реализирането на вашите цели и желания.

Пълнолуние в Стрелец

На 23 май в 16:52 започва пълнолунието в Стрелец. То ще ни даде възможности за мащаб и ще ни надари с оптимизъм, вяра и ентусиазъм. Много добро време да повишим популярността си и да пускаме реклами.

Не е препоръчително да се правят операции, хората са по-емоционални и нервно възбудими, особено жените. По време на пълнолуние също се използват различни ритуали, зареждат се кристалите на лунната светлина и можем да отправим едно силно наше желание към Луната.

Дните за провеждане на лунна диета през май са:

01 май 2024 – 14:27

08 май 2024 – 06:24

15 май 2024 – 14:49

23 май 2024 – 16:55

30 май 2024 – 20:13

Лунната диета представлява фастинг който започва от началният час и продължава 24 часа.  (или Лунната диета представлява24 часово гладуване, което започва от началният час на всяка фаза или от съответният час посочен по-горе.)

През това време приемаме само течности – чай, вода, може и пресни сокове. Това е момента когато Луната максимално ни съдейства за пречистването на организма ни и отвеждането на токсините чрез течностите. Ефективността и е доказана, бързо се свиква с нея и при продължително прилагане дава невероятни резултати. 

Най-добрите дни за подстригване през май са:

9 май 2024

10 май 2024

13 май 2024 след 13:35

14 май 2024

19 май 2024

Най-добрите дати за бизнес през май са:

10 май 2024 – ден за пробив и активни действия към целта

14 май 2024  – много хубав за всякакви начинания особено за договори преговори и неща от които очаквате бърз резултат

17 май 2024 след 14:41 – делата ще вървят добре и ще имат чудесна перспектива

22 май 2024 – всичко започнато днес ще завърши успешно

Най-добрите дни за пазаруване са:

5 май 2024 и

17 май 2024 след 14:41 

Особено внимателни бъдете с всичко, което казвате от 11:29 на 14 май до 12:35 на 15 май, защото всичко изречено на глас може да стане истина. Това важи както за лошите така и за хубавите неща затова правете хубави пожелания и говорете само добри неща, които искате да дойдат в живота ви. 

Защо лунният календар ни влияе? На всички е известно, че от Луната зависят приливите и отливите. Тоест от нея зависят океаните – най-голямата вода на планетата. Знаем също, че човешкият организъм се състои от около 60% вода. От тук можем да направим извода, че след като луната влияе на водата влияе и на нас тъй като в голяма степен ние самите сме вода. Следвайки лунният календар ние не правим нищо по различно от това да влезем в крак с лунните ритми и съответно в хармония с природата. Нещата в живота ни започват да се случват с повече лекота и да ни носят желаните резултати и благоприятно развитие.

Научете повече за лунните влияния в Astromooncalendar

Наделина Павлова е инж. еколог, но нейната страст е астрологията и лунният календар. Тя учи астрология към московската астрологична академия в България. Също така е преминала редица курсове свързани с взаимоотношения и лично щастие.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With:
Tags