HomeКУЛТУРАDua Lipa издаде дългоочаквания нов албум „Radical Optimism“

Dua Lipa издаде дългоочаквания нов албум „Radical Optimism“

Дуа Липа

Dua Lipa издаде дългоочаквания нов албум „Radical Optimism“

Трикратнaта носителката на награди GRAMMY и седeмкратна носителка на награди BRIT, глобалната поп певица Dua Lipa обяви дългоочаквания си трети албум „Radical Optimism“. Албумът се състои от 11 песни, включително еуфоричното клубно парче „Houdini“ и наскоро издадения сингъл „Training Season“. Можете да поръчате/запазите предварително „Radical Optimism“ ТУК.

Яснота в ситуации, които някога са изглеждали невъзможни

Вдъхновен от себеоткриването на Dua, „Radical Optimism“ е албум, който се докосва до чистата, радост и щастие от това да имаш яснота в ситуации, които някога са изглеждали невъзможни. Трудното сбогуване и уязвимото начало, които преди са заплашвали да смажат душата ви, се превръщат в успех, когато изберете оптимизма и започнете да се движите с благодат през хаоса.

Rolling Stone нарече албума „поп блаженство“, като същевременно отбеляза, че е „уникален и допълни, че Dua Lipa е уверен денс поп изпълнител с остроумни текстове, готови за Instagram“.

Пропит с енергията на родния град на Dua – Лондон, албума въплъщава суровостта, честността, увереността и свободата на брит-попа от 90-те. „Radical Optimism“ пренася своя слушател в един мечтателен поп свят, богат на музикалност, с непримирими текствое и освобождаващо звучене.

„Преди няколко години един приятел ме запозна с термина „радикален оптимизъм“. Това е концепция, която резонира с мен и станах по-любопитна, когато започнах да си играя с нея и да я вплитам в живота си“, споделя Dua. „Това ме порази – идеята да преминеш през хаоса грациозно и да се чувстваш сякаш можеш да устоиш на всяка буря. В същото време се озовах да разглеждам музикалната историята на психеделията, трип хопа и брит попа. Винаги ми се е струвало толкова уверено и оптимистично и тази честност и отношение са усещане, което взех в моите звукозаписни сесии.“

Dua работи с екип от основни сътрудници по време на проекта, включително Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker.nny L. Harle, Tobias Jesso Jr. and Kevin Parker.

По-рано този месец Dua откри наградите BRIT с наелектризиращо изпълнениe  на „Training Season“ и впоследствие взе своята 7-ма награда BRIT за най-добро поп изпълнение. Тя също така откри наградите GRAMMY тази година, където изпълни  микс от „Training Season“, „Dance The Night“ и „Houdini“. Dua наскоро стана първата изпълнителка, която има четири песни всяка с над два милиарда стриймвания в Spotify („One Kiss,“ „Don’t Start Now,“ „New Rules“ и „Levitating“).

Radical Optimism Tracklist:

1.  End Of An Era

2.  Houdini 

3.  Training Season 

4.  These Walls 

5.  Whatcha Doing 

6.  French Exit

7.  Illusion 

8.  Falling Forever 

9.  Anything For Love 

10.               Maria 

11.               Happy For You 

Radical Optimism

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: