HomeИНТЕРЕСНОДженифър Анистън подготвя мемоарна книга

Дженифър Анистън подготвя мемоарна книга

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън подготвя мемоарна книга

Звездата от Friends Дженифър Анистън пише мемоари, в които ще разкрие своята „тайна да останеш здрав“. Вдъхновена от автобиографията на своя покоен приятел и колега, Матю Пери, актрисата взе решение да сподели живота си с феновете си.

Някои казват, че Дженифър Анистън няма грам талант и играе еднакво във всички продукции, други се възхищават на играта й и я смятат за страхотна актриса. Може да се спори кой е прав, но едно не може да се отрече – личният ѝ чар.

Актрисата спечели сърцата на зрителите като топлата и емпатична, макар и леко разглезена Рейчъл Грийн. Нейният герой също беше истинска икона на стила на 90-те години на миналия век. Всяка втора жена имаше прическа в стила на Рейчъл, а нейният уникален вкус се възхищаваше от почти всички. Стилът на героинята от „Приятели“ има много почитатели и днес, почти три десетилетия след премиерата на първия епизод от сериала. Анистън спечели Еми и Златен глобус за ролята си. Междувременно се снима и в много холивудски продукции, предимно комедии.

Според информатор, който говори с In Touch Weekly, тя е „осъзнала, че животът е кратък“ и най-накрая е готова да сподели опита си с последователите си след години на размисъл. Освен това, източници споделят, че в книгата си тя ще разкрие повече интимни подробности като желанието си за деца и предизвикателствата в проваления си брак.

Колко ще спечели от мемоарите си?

Състоянието на Дженифър Анистън се оценява на над 320 милиона долара с изключително успешната си актьорска кариера и различни бизнес начинания. Тя може да направи близо 20 милиона долара, като издаде мемоари за Брад Пит и Анджелина Джоли. 

Анистън се е омъжвала два пъти – за Брад Пит и Джъстин Теру. Въпреки че бракът й с Пит приключи преди почти две десетилетия, все още остават много въпроси относно случилото се, особено като се има предвид широко разпространеното убеждение, че той е изневерил с колежката си Анджелина Джоли, докато е снимал „Мистър и мисис Смит“. Те разкриха романса си малко след като новините за развода му с Анистън бяха публикувани, след което се ожениха и имат шест деца заедно.

Брад ПитАнджелина Джоли

Имаше интензивни спекулации през годините, включително дали разногласия за децата са това, което е разделило нея и Брад. Но преди няколко години Дженифър призна, че е имало момент, когато е искала дете и е опитвала активно. Актрисата също подчерта колко болезнени са спекулациите за семейните й планове.

Въпреки че Анистън не е коментирала твърденията, че обмисля мемоари, цената, която може да придружава книга, вероятно е примамлива. Съобщава се, че принц Хари е спечелил аванс от 20 милиона долара за мемоарите си, издадени миналата година, и е трябвало да спечели повече от продажбите. По същия начин се смята, че Бритни Спиърс е спечелила поне 12,5 милиона долара за мемоарите си „ Жената в мен“. Бритни вече изрази желание да напише втора книга , така че това изглежда като доходоносно начинание за знаменитостите, от което Анистън скоро може да се възползва.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: