HomeКУЛТУРАВиктория Георгиева издаде нов летен хит

Виктория Георгиева издаде нов летен хит

виктория

Виктория Георгиева издаде нов летен хит

Излезе новият сингъл на Виктория Георгиева – „Sad Girl Summer (Not Again)“. Песента е едно емоционално пътешествие през възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на вътрешна сила. 

Виктория подписа с Warner Music Полша / SEE (Югоизточна Европа) през април 2023 г. и оттогава кариерата ѝ продължава да расте със забележителни темпове. Броят на нейните месечни слушатели е нараснал от 40 000 до невероятните 800 000 през декември 2023 г., което е доказателство за нарастващата ѝ популярност и успех на международната сцена.

VICTORIA е съавтор на парчето

Парчето е записано в „Garden Studio“ в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света:

„sad girl summer (not again)” е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби, и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми.

Става въпрос за това  да дадете всичко от себе си на някого, който в крайна сметка ви приема за даденост, който изчезва без обяснение, вместо да поправи нещата, оставяйки ви да се чувствате безполезни. Това е за всички момичета, които са били изоставени от някого, а после той се е появил отново, сякаш нищо не се е случило. След това изчезва отново, оставяйки ви да се съмнявате в себе си заради техните собствени проблеми. С тази песен искам да бъда вдъхновението и мотивацията за всеки, който е изправен пред  подобни ситуации. Не сте сами и струвате много повече от някаква нестабилна връзка. Вярвайте в себе си и никога не позволявайте на никого да ви кара да се чувствате по друг начин. Не се задоволявайте с по-малко, само за да сте с някого. Светът е голям и красив. Насладете му се, живейте в момента и усетете своята сила.“

Преоткрийте вътрешната си сила

Песента със сигурност ще плени публиката със своята запомняща се мелодия, трогателен текст и сурова емоционална дълбочина. С докосващ припев и резониращ със слушателя текст, „sad girl summer (not again)“ се превръща във вашия саундтрак за освобождаване от токсични връзки и преоткриване на вътрешната ви сила. Става дума за това да изразявате чувствата си, да се изправите отново и да прегърнете пътуването си към изцелението и себеоткриването.

Изпълнен с ритмични бийтове и прочувствените вокали на Виктория, „sad girl summer (not again)“ с лекота съчетава същността на мрачния поп с автентична емоционална дълбочина. Това е музикално приключение, което насърчава слушателите да танцуват през сълзи и да станат по-силни.

Но „sad girl summer (not again)“ не е просто песен; това е напомняне за устойчивостта и силата  на момичетата. Показва, че независимо колко трудни стават нещата, винаги има надежда. Служи като напомняне на слушателите, че заслужават повече и че имат силата да се освободят от токсичните връзки и да знаят собствената си стойност. Така че увеличете силата на звука, оставете музиката да приповдигне настроението ви  и намерете комфорт в собствената си история.

Припомняме, че Виктория Георгиева стартира музикалния си път с X Factor България. Представяйки България два пъти на конкурса „Евровизия“ с песните си „Tears Getting Sober“ и „Growing Up Is Getting Old“, тя получи одобрение както от критиката, така и от публиката. Последният сингъл на VICTORIA  – „Paradox“, се изкачи до №2 в iTunes в българската поп класация и №10 в „New Music Daily“ на Apple Music. 

ДИСКОГРАФИЯ НА VICTORIA ЧРЕЗ WMPL/SEE 

2024 Feb: Paradox 

2023 Nov: All I Want For Christmas Is You (cover version) 

2023 Sep: bloom 

2023 Apr: Lover’s Trial 

2022 Dec: Were You Ever 

2020 Nov: Ugly Cry

2020 Jun: Alright 

2020 Mar: Tears Getting Sober 


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: