HomeКУЛТУРАГледаме Ариана Гранде от ноември в кината

Гледаме Ариана Гранде от ноември в кината

Ариана Гранде

Гледаме Ариана Гранде от ноември в кината

Филмът с участието на Ариана Гранде като Глинда и Синтия Ериво като Елфаба, пристига в кината на 27 ноември.

След тийзъра през февруари, излезе първият официален трейлър на новия филм Wicked. Филмът е от две части и е кинематографична адаптация на прочутия мюзикъл от Бродуей, който е предистория на „Магьосникът от Оз“. Той разказва алтернативна версия на събитията в Оз преди пристигането на Дороти и изследва историята за това как Елфаба се превръща в Злата вещица на Запада, докато се придвижва, насочена от Магьосника.

Джеф Голдблум, носителката на Оскар Мишел Йео, Джонатан Бейли и Боуен Янг също участват във филма.

Ариана Гранде

Всичко, което трябва да знаете за предстоящия филм

Историята проследява двойка вещици, Елфаба и Глинда, които създават необичайна връзка след среща в престижно училище. Там те научават за важната си съдба в страната на Оз. След като двете стават съквартиранти, те са принудени да видят света през нови перспективи, докато научават тъмните тайни на Оз и могъщия магьосник.

За разлика от Wonka, Warner Bros иска да знаете, че това е мюзикъл с участието на двама от най-мощните вокалисти в момента. И Гранде, и Ериво пеят на живо на снимачната площадка, което е рядкост за филм-мюзикъл. „Това са живи вокали“, казва режисьорът Джон М. Чу пред Vanity Fair. „Когато го снимахме, тези момичета си казаха: „Майната му на предварителните записи. Ще пеем на живо.“

Продължението, Wicked Part Two , е планирано да излезе през ноември 2025 г.

Пълният трейлър беше пуснат по-рано този месец и включва поглед към ослепителните декори и невероятните музикални техники:


Прочети още: Виктория Георгиева издаде нов летен хит


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: