HomeПОДКАСТТаня Скринска и как да бъдеш успешна бизнес дама

Таня Скринска и как да бъдеш успешна бизнес дама

Таня Скринска

Таня Скринска и как да бъдеш успешна бизнес дама

В последния епизод на подкаста „Madamsko представя“ имахме удоволствието да посрещнем Таня Скринска – успешна бизнес дама с повече от 17 години опит в управлението на собствен международен транспортен бизнес. 

Таня има богат академичен опит, завършила е „История“, „Администрация и управление“, „Регионално развитие и политика“ и „Управление на човешките ресурси“. Тя е двукратен носител на приза „БГ модна Икона“, както и на наградата „Жена на годината“ в категория бизнес. А наскоро получи и приза „Зелена личност“ за 2024 г. от b2b Media, заради активната ѝ работа за популяризиране на зелената идея в обществото.

Професионалната ѝ кариера започва с търговия на медицинска апаратура, което е първата стъпка към изграждането на успешен бизнес. В подкаста, Таня разказа за трудностите, с които се е сблъскала в началото на кариерата си. Като много млада, хората често не я възприемали на сериозно. Въпреки това, тя успява да се докаже благодарение на качества като отговорност и дисциплина, които притежава. С времето, тези качества ѝ помагат да изгради авторитет и доверие в бизнес средите.

Да бъдеш професионалист

За Таня няма значение дали си мъж или жена в бизнеса – важното е да си професионалист. Тя признава, че е по-емоционална, но с годините се е научила да не се поддава на емоциите в работата си. Според нея, предимството на жените в бизнеса е тяхната интуитивност, която често им помага да вземат правилните решения.

Друго важно качество е отговорността. Тя ѝ помага да намира време за семейството и приятелите си, въпреки натовареното ежедневие. Признава, че последните месеци са особено напрегнати и не е успяла да си почине много, но продължава да намира баланс между професионалния и личния живот.

Таня Скринска

Една от важните теми за Таня е младото поколение в България. Тя се надява, че повече млади българи ще останат да живеят и работят в страната, защото вярва, че България има добро бъдеще. Таня споделя, че българските деца са изключително умни, добри и всеотдайни млади хора, които заслужават възможности за развитие тук.

Не на последно място, Таня сподели откъде наследява своята елегантност и стил, които винаги са част от визията ѝ. Тя признава, че този усет към красотата и модата е наследен от семейството ѝ, което я е научило на значението на добрата визия и присъствие. Но смята, че човек или го носи в себе или не.

В епизода ще чуете още: 

  • Кои бяха първите стъпки в кариера ти?
  • Трудно ли е за една жена да бъде в корпоративния свят?
  • Защо младите хора често избират да се развиват в чужбина?

Целия разговор може да чуете в Soundcloud, Spotify и YouTube


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: