HomeИНТЕРЕСНОЛунен календар за юни: Всичко за новолунието в Близнаци

Лунен календар за юни: Всичко за новолунието в Близнаци

лунен календар април

Лунен календар за юни: Всичко за новолунието в Близнаци

Този месец стартира с новолунието в Близнаци на 06 юни в 15:37, което ще донесе едно оптимистично начало, много повече лекота, заради струпването на планети в знака – Слънце, Луна, Венера, Меркурий и Юпитер. Това гарантира много повече лекота, подвижност, успех в комуникацията и пътуванията. Това е един чудесен момент да планирате своите ваканции или бъдещи обучения, които искате да преминете.

Запишете вашите желания на един лист – до 10 на брой, без отрицателни частици като „не“ „ не искам“ и т.н.  Накрая завършете с древното наричане „Така е и така да бъде!“ и скрийте листа на тайно място.

Следващите две седмици са чудесен период да мечтаете, да планирате вашите ваканции, а защо не и да отидете някъде да се разнообразите, както и да помислите върху нови практически обучения, които бихте искали да посетите. В края на годината ще има пълнолуние в знака на близнаци и тогава ще можем да проверим дали всичко това което сме запланирали се е осъществило успешно за нас.

Пълнолуние в Козирог

На 22 юни в 04:07 сутринта, настъпва пълнолунието в Козирог, то вече ще привнесе нотка на отговорност и ще ни помогне да въплатим всички онези планове които сме направили по време на новолунието. Чудесен момент да доведем действията си до реализация и да получим резултати.  

Много важен момент, в който трябва да заложим фундамента на всичко това, което искаме да постигнем през новата година. Астрологията се занимава именно с това – определяне на най-подходящото време да предприемем действия за да получим желаното. Затова не изпускайте тази възможност – напишете вашите желания, помечтайте, направете ритуал за благополучие – подробности по темата и информация какво точно може да направите ще откриете в astromooncalendar

Дните за провеждане на лунна диета през юни са:

06 юни 2024 – 15:40

14 юни 2024 – 08:19

22 юни 2024 – 04:10

29 юни 2024 – 00:55

Лунната диета представлява фастинг който започва от началният час и продължава 24 часа.  (или Лунната диета представлява24 часово гладуване, което започва от началният час на всяка фаза или от съответният час посочен по-горе.)

През това време приемаме само течности – чай, вода, може и пресни сокове. Това е момента когато Луната максимално ни съдейства за пречистването на организма ни и отвеждането на токсините чрез течностите. Ефективността и е доказана, бързо се свиква с нея и при продължително прилагане дава невероятни резултати. 

Най-добрите дни за подстригване през юни са:

10 юни 2024

12 юни 2024

16 юни 2024 след 15:34

30 юни 2024 след 15:00 

Най добрите дни за пазаруване са:

10 юни 2024

15 юни 2024 след 14:32

Най- добрите дати за бизнес са:

08 юни 2024 – добър за старт и нови начинания.

10 и 11 юни 2024 – благоприятни за бизнес и за творческа изява.

12 юни 2024 – много добър за всякакви начинания, особено за договори, преговори и неща от които очаквате бърз резултат.

15 юни 2024 след 14:32 – делата ще вървят добре, ще имат чудесна перспектива.

20 юни 2024 – всичко започнато днес, ще завърши успешно.

Особено внимателни бъдете с всичко, което казвате на 12 юни от 12:36 до 13 юни до 12:29,  защото всичко изречено на глас може да стане истина. Това важи както за лошите така и за хубавите неща затова правете хубави пожелания и говорете само добри неща, които искате да дойдат в живота ви. 

Защо лунният календар ни влияе? На всички е известно, че от Луната зависят приливите и отливите. Тоест от нея зависят океаните – най-голямата вода на планетата. Знаем също, че човешкият организъм се състои от около 60% вода. От тук можем да направим извода, че след като луната влияе на водата влияе и на нас тъй като в голяма степен ние самите сме вода. Следвайки лунният календар ние не правим нищо по различно от това да влезем в крак с лунните ритми и съответно в хармония с природата. Нещата в живота ни започват да се случват с повече лекота и да ни носят желаните резултати и благоприятно развитие.

Научете повече за лунните влияния в Astromooncalendar

наделина

Наделина Павлова е инж. еколог, но нейната страст е астрологията и лунният календар. Тя учи астрология към Mосковската астрологична академия в България. Също така е преминала редица курсове свързани с взаимоотношения и лично щастие.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: