HomeКУЛТУРА“Домът на Дракона” се завръща, но също и…

“Домът на Дракона” се завръща, но също и…

домът на дракона

“Домът на Дракона” се завръща, но също и…

Лятото е в разгара си и няма нищо по-хубаво след дълъг плажен ден да се сгушиш на дивана с нов филм или сериал. Този месец ни очаква море от избор и се вълнуваме да споделим с вас част от най-интересните заглавия на Netflix и каналите на Warner Bros. Discovery.

Warner Bros. Discovery

Investigation Discovery

 от 11 юни, вторник, 23:00 часа. 

Признаци на психопата, сезон 4 – първа част

Психопатите живеят сред нас. Те могат да бъдат приятели, членове на семейството, колеги или дори любовници. Колкото и да се опитват да се представят за нормални хора, винаги има признаци, които разкриват истинската им същност.

Food Network

от 14 юни, петък, 18:00 часа.

Summer Baking Championship

Лятото е изпълнено със свежи съставки, празненства и спомени, които остават завинаги. Също както и Летния шампионат по печене, на който Джеси Палмър кани 10 топ пекари в съревнование по печене с награда $25 000.

HBO

от 17 юни, понеделник, 21:00 часа.

Домът на Дракона, сезон 2  

Базиран на романа “Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, който се развива 200 години преди събитията от феномена „Игра на тронове“, разказва историята на дом Таргариен. Във втория сезон се завръщат актьорите Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкъл, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно, Рис Ифанс и други.

домът на дракона

HGTV

от 17 юни, понеделник, 23:00 часа.

Империя на брега на езерото

Tоп агенти в района на езерото Озаркс в Мисури търсят както достъпни, така и луксозни домове за своите клиенти.

TLC

от 19 юни, сряда, 22:00 часа.

Да съдиш Тейлър Суифт

След дълга съдебна битка срещу Тейлър Суифт ищецът Шон Хол разказва за случая и споделя какво е влиянието на културното присвояване върху музикалната индустрия.

тейлър суифт

Netflix

11 юни

Tour de France: Unchained

Сезон 2

Със сълзи и триумф, тази завладяваща документална поредица проследява няколко елитни отбора по колоездене по време на най-изтощителното състезание в света.

тур де франс

13 юни

Bridgerton

Сезон 3, част 2

Докато новото поколение дебютантки мечтае да бъде център на вниманието на бала, едно срамежливо момиче с двойствен живот открива своята светлина сред тайни и изненади.

бриджертон

17 юни

Carol

През 50-те години на миналия век, една очарователна омъжена жена и един амбициозен фотограф се впускат в страстна, забранена любовна афера, която завинаги ще промени живота им.

карол

18 юни

Outstanding: A Comedy Revolution

Потопете се в пъстрото минало на LGBTQ+ стендъп комедията с този завладяващ документален филм, който разказва личните истории на множество утвърдени комици.

комедия

19 юни

Dexter

Сезони 1-8

Под прикритието на деня Декстър специалист по анализирането на кръвни петна в полицията на Маями, но нощта го превръща в сериен убиец, таргетиращ други убийци.

декстър

19 юни

Inheritance

След смъртта на заможния им чичо, неговото имение, изпълнено със сложни загадки, се превръща в бойно поле за разединеното му семейство, обзето от желанието да открие и и да си присвои скритото му богатство.

наследници

21 юни

The Victims’ Game

Сезон 2

След като намира връзка между отчуждената си дъщеря и мистериозни убийства, детектив с аутизъм рискува всичко, за да разгадае случая.

играта на жертвата

28 юни

A Family Affair

Кое е по-лошо от това да си асистент на превзета филмова звезда, която не те приема насериозно? Да разбереш, че спи с майка ти.

никол кидман, зак ефрон, джоуи кинг

27 юни

Drawing Closer

С едва една година оставащ живот, 17-годишният Акито намира нов смисъл, носейки радост на терминално болно момиче, на което й остават само шест месеца.

мъж и жена

28 юни

The Mole

В тази култова поредица 12 играчи изпълняват предизвикателства докато се опитват да разберат кой от тях саботира мисиите им.

къртицата

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: