HomeИНТЕРЕСНОКой цвят ни носи щастие според зодията?

Кой цвят ни носи щастие според зодията?

жена държи дрехи

Кой цвят ни носи щастие според зодията?

Всички обичаме цветовете – те са навсякъде около нас и влияят на нашите емоции и настроения.

Слушай статията:

Знаете ли, че астрологията също има мнение за това кой цвят ни носи щастие? Всяка зодия има свои предпочитания, които могат да помогнат да се чувстваме по-щастливи и хармонични. Открийте вашия щастлив цвят според зодията и го интегрирайте в ежедневието си, за да се чувствате по-радостни и хармонични. Независимо дали става дума за облекло, декорация на дома или аксесоари, правилният цвят може да направи чудеса!

Овен (21 март – 19 април) – Червен

Овенът, управляван от Марс, е пълен с енергия и страст. Червеното е перфектният цвят за тях, тъй като символизира сила, смелост и действие. Носенето на червено може да увеличи тяхната увереност и решителност.

Телец (20 април – 20 май) – Зелен

Телецът, управляван от Венера, обича природата и стабилността. Зеленото, което символизира растеж и хармония, е идеалният цвят за тях. Той им помага да се чувстват спокойни и уравновесени, свързвайки ги с естествената им среда.

Близнаци (21 май – 20 юни) – Жълт

Близнаците, управлявани от Меркурий, са любопитни и комуникативни. Жълтото, символ на интелект и радост, е техният цвят. Той стимулира ума и помага на Близнаците да изразяват своите идеи и емоции.

Рак (21 юни – 22 юли) – Бял

Ракът, управляван от Луната, е емоционален и чувствителен. Белият цвят, символ на чистота и мир, е идеален за тях. Той им помага да се чувстват защитени и спокойни, като същевременно укрепва връзката им с техния вътрешен свят.

Лъв (23 юли – 22 август) – Златен

Лъвът, управляван от Слънцето, обича лукса и признанието. Златният цвят, символ на богатство и величие, е техният цвят. Той им придава увереност и подчертава тяхната царствена природа.Дева (23 август – 22 септември) – Син

Девата, управлявана от Меркурий, цени детайлите и чистотата. Синият цвят, символ на спокойствие и мъдрост, е идеален за тях. Той им помага да се чувстват съсредоточени и организирани.

Везни (23 септември – 22 октомври) – Розов

Везните, управлявани от Венера, обичат хармонията и красотата. Розовият цвят, символ на любов и нежност, е техният цвят. Той им помага да се чувстват балансирани и изпълнени с любов.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) – Черен

Скорпионът, управляван от Плутон, е мистериозен и интензивен. Черният цвят, символ на мощ и трансформация, е техният цвят. Той им помага да се чувстват защитени и да изразяват своята дълбока емоционалност.

Стрелец (22 ноември – 21 декември) – Лилав

Стрелецът, управляван от Юпитер, обича приключенията и философията. Лилавият цвят, символ на духовност и мъдрост, е идеален за тях. Той им помага да се чувстват вдъхновени и свързани с по-висши идеи.

Козирог (22 декември – 19 януари) – Кафяв

Козирогът, управляван от Сатурн, цени дисциплината и стабилността. Кафявият цвят, символ на надеждност и устойчивост, е техният цвят. Той им помага да се чувстват сигурни и решителни в своите действия.

Водолей (20 януари – 18 февруари) – Тюркоазен

Водолеят, управляван от Уран, е иновативен и независим. Тюркоазеният цвят, символ на креативност и оригиналност, е идеален за тях. Той им помага да се чувстват свободни и вдъхновени.

Риби (19 февруари – 20 март) – Лавандулов

Рибите, управлявани от Нептун, са мечтателни и състрадателни. Лавандуловият цвят, символ на спокойствие и духовност, е техният цвят. Той им помага да се чувстват релаксирани и свързани с вътрешния си свят.


Прочети още: Лунен календар за юни


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: