HomeМОДАИдеалната чанта съществува и ще я намерите в CCC!

Идеалната чанта съществува и ще я намерите в CCC!

жена с лилава чанта

Идеалната чанта съществува и ще я намерите в CCC!

Някои смятат, че най-добрите приятели на жената са диамантите. Но дали е така? Според нас тази титла заслужава дамската чанта, ежедневният спътник на всяка жена, която независимо от повода, времето и мястото е с нас винаги и навсякъде.

В най-новата колекция чанти на CCC ще намерите богат избор за летния сезон от марките Lasocki, Gino Rossi, Badura и Mexx! Денина Ма̀ртин, моден инфлуенсър и блогър, описва лятната колекция чанти CCC като „модното откритие на сезона“.

„Новата колекция чанти на CCC е моето модно откритие на сезона! Класически, стилни, цветни, изненадващи с оригинални форми и текстури. Дамската чанта може да ни отличи от тълпата, да разкрие нашия уникален личен стил.“

                                                                                                                     Денина Ма̀ртин

В магазините на CCC ще намерите най-голямата селекция от модели чанти за всички поводи! Тук ще откриете ежедневни, удобни чанти – тип шопър, средно големи дамски чанти и малки куфари – марките Lasocki и Gino Rossi определено са водещи в тези категории. Не липсват и чанти за специални поводи от Badura и Mexx. Ако все още нямате аксесоар за предстоящия сватбен сезон, за парти или официален повод – идеалната чанта ви очаква в ССС! Лилавата чанта Mexx на верижка е идеална за елегантно семейно събиране, докато малката шик чанта в бордо на Gino Rossi е перфектен избор за сватбата на вашите приятели.

бежова чанта на кафяв диван
жена държи кафява чанта

Цветовата схема на тазгодишната колекция чанти CCC покрива широк спектър от класическо черно, през фини сиви и топли, светлокафяви до деликатни розови, бежови и бели цветове.

Простота на линиите, най-новите тенденции, световно признати марки, достъпни цени – всичко това в една колекция чанти, в която всяка дама ще намери своя аксесоар! Моделите се отличават с женственост, примесена с умерена доза момичешки дух.

„За някои чантата и обувките са допълнение към една визия. За мен те често са отправна точка и основен акцент в облеклото, която може изцяло да продиктува посоката и стила на аутфита. От богатата селекция на CCC подбрах 4-ри модела чанти с обувки, които ги допълват. И четирите са различни и носят различно стилово внушение. Лилавата чантичка Mexx носи усещане за лятна свежест и колорит. Бежовото куфарче Badura пък е идеално за работещите дами, а класическият модел в бордо на Lasocki e чудесна елегантна опция. И не на последно място – моят абсолютен фаворит от селекцията – червената чанта Gino Rossi с обувките, част от колекцията Marilyn Monroe. Това вечно и класическо червено трудно остава незабелязано! “

                                                                                                                              Дeнина Ма̀ртин

жена държи червена чанта


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: