HomeИНТЕРЕСНО10 нови неща, които да опитате това лято

10 нови неща, които да опитате това лято

лято

10 нови неща, които да опитате това лято

Горещите летни дни започнаха много рано тази година, а приключенията дебнат от всеки ъгъл. Предлагаме ви 10 нови неща, които да опитате това лято, а най-важното условие за тях разбира се е доброто ви настроение. Забавлявайте се! 😊

Ветроходство

Всички на борда! Този спорт е много специфичен и доста интересен. Само с няколко урока може да научите много за плаването. Ако пък ветроходството не ви привлича може просто да наемете яхта, да си организирате парти или романтична вечеря. И след това да потеглите в неизвестна посока. 

ветроходство

лятно кино

Балет, опера, театър или кино на открито

Сливането на изкуството с природата носи блаженство за сетивата, а духът се опиянява от тази невероятна магия. Направете си този подарък и се насладете на приятната атмосфера.

Скачане на батут

Пуснете на свобода детето в себе си с този весел спорт! Гарантираме ви широки усмивки и мнооого забавление😊 В допълнение носи редица ползи за здравето, една от които е, че не създава напрежение върху ставите и костите ви.

батут

конна езда

Конна езда

Този прекрасен и аристократичен спорт е чудесен вариант за летните дни. Можете да опитате не само езда на манежа, а дори и в природата – предлагат се най-разнообразни планински или морски преходи, както и разходки с коне.

Танци в парка

Ах, колко горещо стана тук! От няколко години в някои български градове се организират танци в парка – предимно латино танци (салса, бачата и кизомба). Ако сте начинаещи – опитайте, хората са много приветливи и ще ви научат на основните стъпки, а всичко е напълно безплатно.

танци в парка

сърф

Сърф

Екстремен спорт, който със сигурност ще ви вдигне адреналина. Има няколко вида, които може да опитате – кайт, уинд или хавайски сърф. По нашето черноморие има някои места, където има добри условия за този спорт и много сърф училища. Кой знае – може да е любов за цял живот.

Нощ под звездите

Поне веднъж в живота човек трябва да опита това изживяване в планина или на море. Да отидеш на палатка може да е предизвикателно за някои, но усещането е несравнимо, особено, ако си с любим човек до себе си – романтика, звезди, огън (от любов…). Е, стига буболечките и комарите да не са много досадни 😊

палатка

жена с каяк

Каяк

Още едно водно приключение, което е доста лесно, не са необходими уроци. Може да се практикува както в море, така и в езеро или река. А след няколко часа гребане ще се чувствате сладко уморени и невероятно заредени от зашеметяващите гледки и спокойствието на водата. 

Изненадващо пътуване

Това лято бъдете диви и спонтанни! Заминете някъде с половинката или с приятели без да им казвате къде ще ги водите. Просто ги предупредете да вземат малко багаж и лични документи, в случай, че пътуването е извън страната. Повярвайте – изненадата ще бъде феноменална.

летище

полет с балон

Полет с балон

Една приказка, която много хора си мечтаят да сбъднат някой ден. Полетете сега! Пред вас ще се открие невероятна красота от птичи поглед, а към това преживяване се предлага и видеозаснемане. Only the sky is the limit! Keep dreaming 😊


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With:
Tags