HomeКРАСОТАButter Nails? Това е най-новата тенденция в маникюра

Butter Nails? Това е най-новата тенденция в маникюра

маслено жълт маникюр

Butter Nails? Това е най-новата тенденция в маникюра

Butter nails или маслено жълтите нокти, вдъхновени от Селена Гомез, са най-горещата тенденция за маникюр, която да опитате този сезон.

Мекият, млечно-жълт нюанс е като допаминов удар в маникюра и е подходящ за всякакви форми на ноктите. Всъщност е толкова популярен, че беше номер две най-търсена лайфстайл тенденция в Google през март, според Google Trends. Веселият жълт нюанс е лек, но все пак достатъчно ярък, за да бъде забелязан.

Тъй като тази визия на ноктите е едноцветна, ще трябва да изберете правилния нюанс. Не трябва да е прекалено ярък, но все пак трябва да е ясно жълто. Заложете на по-бледо жълто, напомнящо за тази кремообразна, маслена текстура. Маникюрът с маслени нокти е подходящ както за къси, така и за дълги нокти, а меката, заоблена форма работи най-добре за тази деликатна визия. Опростеността е от ключово значение, тъй като цветът е звездата на шоуто тук, така че не изисквайте твърде много със сложни дизайни на ноктите отгоре. Жълтите хромирани нокти са като слънчеви лъчи на върха на пръстите ви. 

Ако жълтото е твърде ярко за вашия вкус, просто изберете по-светъл, по-кремав тон. Вместо класическия френски маникюр с бяло, опитайте този с жълт цвят.

Масленожълтото не се появява само върху ноктите – оттенъкът е забелязан по всички модни подиуми в Париж и Копенхаген.

„Характеризирана с плътни меки пастели и висок блясък, тенденцията за маслено жълти нокти е кремав неутрален жълт оттенък със силно лъскаво покритие“, казва Лиан Морс, експерт по тенденциите на BeautyGARDE. „Невъзможно е да не бъдете незабавно поразени от меките кремообразни нюанси и лъскавото съвършенство.“ Тя казва, че цветът е част от всеобхватно движение към красиви, меки нюанси. „Въпреки че пастелно жълтите тонове несъмнено са звездата на тази тенденция, тя включва всички кремави пастели и меки неутрални цветове“, обяснява тя.

Споделяме ви любимите ни масленожълти визии:

жълти нокти
масленожълт маникюр


селена гомез нокти
Маникюрът на Селена Гомез

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: