HomeИНТЕРЕСНОАнджелина Джоли и тайната ѝ за бляскава коса

Анджелина Джоли и тайната ѝ за бляскава коса

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и тайната ѝ за бляскава коса

Както обикновено, Анджелина Джоли изглеждаше зашеметяващо по време на наградите Тони.

Анджелина Джоли спечели първата си награда Тони за продуцирането на The Outsiders, който беше обявен за най-добър мюзикъл и взе три други награди, след като получи общо 12 номинации. Към 49-годишната актриса на сцената се присъедини дъщеря й Вивиен, която е на 15 години. Режисьорът Даня Теймор нарече актрисата Джоли сред „страхотните жени, които ме издигнаха“ в речта си при поздравлението. Пиесата е базирана на книгата на С.Е. Хинтън и проследява конфликта между две враждуващи банди бели американци, разделени от социално-икономическия си статус. 

По време на представянето си Анджелина каза: „С.Е. Хинтън написа The Outsiders в гимназията, половин век по-късно, той все още ни говори. Обществото се променя, но опитът да си аутсайдер е универсален.” И добави: „За всеки млад човек и всеки човек, който се чувства отритнат, не грешите, като казвате, че е несправедливо. Не грешите, като желаете да намерите собствения си път. Надявам се, че това ще вдъхнови много от вас, които гледате, да цените правото си на избор.“

Както обикновено, Джоли изглеждаше абсолютно зашеметяващо в кадифена рокля в светло синьо на Atelier Versace, която включваше структуриран корсаж. На китката й имаше купчина гривни, включително ръчно резбована и ръчно изваяна гривна от луцит от Алексис Битар. Джоли държеше ръката на дъщеря си на червения килим в театъра David H. Koch на Линкълн Сентър в Ню Йорк. Прическата ѝ беше в стил “небережна”, а  сатенените обувки Versace допълваха тоалета. Носителката на Оскар показа деликатна татуировка на гърдите си, докато позираше на червения килим. Вивиен съшо не остана незабелязана. Тя беше облечена с костюм, състоящ се от свежа бяла риза, елек, панталон и папийонка. Визията ѝ включваше и кецове converse. 

Анджелина Джоли и Вивиен
Getty Images

Копринената коса на Анджелина Джоли

Оказа се, че невероятно копринената и лъскава коса на Джоли е благодарение на масло за коса за 15 долара, пише InStyle.

Фризьорът Ренато Кампора използва три продукта на Мария Нила за Джоли за външния ѝ вид на червения килим; сухият шампоан, спреят за обем и истинското меко арганово масло за коса, последното от които е pièce de résistance. Маслата за коса са лесни за включване в ежедневието и това не само са на разумна цена, но и имат предимства, които включват омекотяване и подобряване на блясъка.

Анджелина оформи своите карамелено подчертани кичури, пуснати около себе си с минимален грим, демонстрирайки зашеметяващата си естествена красота.

Анджелина Джоли

Шайло и Брад Пит

Междувременно другата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит –  Шайло, която е на 18 години, предприе съдебни действия, за да се дистанцира от баща си. Тя подаде петиция във Върховния съд на окръг Лос Анджелис за премахване на „Пит“ от пълното ѝ име. Тийнейджърката, чието пълно име в момента е Шайло Нувел Джоли-Пит, иска името ѝ да бъде „Шайло Нувел Джоли“, според петицията, прегледана от The Times. Шайло е роден на 27 май 2006 г. в Суакопмунд, Намибия. Тя е третото по възраст от шестте деца на бившата холивудска двойка и най-голямото от трите им биологични деца. Те също споделят децата Мадокс, Пакс, Захара и близнаците Нокс и Вивиен.

брад пит и шайло

банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: