HomeСРЕЩИКои са децата на Мерил Стрийп?

Кои са децата на Мерил Стрийп?

Мерил Стрийп деца

Кои са децата на Мерил Стрийп?

Мерил има 4 деца и всяко от тях придобива таланта на световно признатата актриса

Колкото и успешна и популярна да е жената, най-ценно остава наследството да остави на завещае на света своите деца. Мерил Стрийп е доказателство за това. Познаваме я от „Желязната лейди“, „Дяволът носи Прада“, „Отвъд Африка“ и още редица запомнящи се и спиращи дъха филми, превъплъщаваща се в знакови и исторически роли . Актрисата обаче смята, че най-специалната й роля е да бъде майка.

Според US Magazine, след като се женят през 1978 г., Стрийп и Дон Гъмър стават родители на Хенри, Мами, Грейс и Луиза Якобсън през 1979, 1983, 1986 и 1991 г. съответно. (Стрийп и Гъмър обявяват раздялата си през октомври 2023 г. след 45 години брак.)

Когато я питат дали намира майчинството или актьорството за по-трудно, Стрийп отговаря, че да бъде майка е най-голямото предизвикателство за нея:

„Майчинството. Определено! Актьорството е похвала, пари, удовлетворение“, казва тя пред The Washington Post през 1998 г. „Майчинството дори не изисква благодарност. Няма сравнение с актьорството. Мога да кажа, че то е работа, защото е моето забавление.“

За кого говори Мерил Стрийп с толкова любов и отдаденост? Кои са децата на блестящата актриса всъщност?

Хенри Гъмър


Мерил ражда Хенри на 13 ноември 1979 г. в Ню Йорк. Той посещава Нюйоркския университет по изкуства „Тиш“, но напуска след две години, за да преследва музикална кариера. Някои от песните му са включени в саундтраците на филми със Стрийп, като „Джули и Джулия“ от 2009 г. и „Рики и светкавицата“ от 2015 г.

Хенри се жени за Тамърин Гъмър през 2019 г. Двойката има две деца, дъщеря Айда, родена през 2020 г., и син Куин, роден през 2022 г.

Мами Гъмър

Мами е родена 4 години след Хенри. Тя върви умело по стъпките на майка си и започва актьорската си кариера през 1986 г. във филма „Heartburn“, където играе по-младата версия на героинята на Мерил.

Тя участва във филми като „Измамата“ от 2006 г. и „Вечерта“ от 2007 г., заедно с майка си. На премиерата на „Ricki and the Flash“ през 2015 г. Стрийп не може да сдържи гордостта си от изпълнението на дъщеря си:

„Тя е смела и безстрашна, весела и свободна. Тя е истински талант.“, сподели Стрийп.

Оттогава Мами се появява в няколко телевизионни сериала, включително „The Good Wife“, „The Good Fight“ и „True Detective“.

Личният живот на Мами Гъмър включва развода й с актьора Бен Уокър през 2013 г. През февруари 2019 г. тя се приема фамилията на продуцента и сценарист Мехар Сети. Представител на Стрийп потвърждава през юни 2019 г., че двойката е посрещнала син.

Мами Гъмър и Мерил
Снимка: Brian Ach/WireImage for Equality Now/Getty Images

Грейс Гъмър


Грейс е по-малка от Мами с три години. Тя прави силна заявка за още един актьор в семейството със своя филмов дебют в „Духът на къщата“ през 1993 г., където играе по-младата версия на героинята на майка си.

Тя завършва бакалавърска степен по изкуствознание и италиански език в колежа „Васар“ през 2008 г. Оттогава продължава да работи като актриса, като играе ролята на Рейчъл във филма от 2012 г. „Франсис Ха“, както и в телевизионните сериали „Американски хорър история“ и „Това сме ние“.През юли 2019 г. Грейс Гъмър се омъжва за музиканта и актьора Тей Страхан. Разделят се три месеца след сватбата.

През юни 2021 г. тя обявява годежа си с музикалния продуцент Марк Ронсън и двамата сключват брак през август същата година. В началото на 2023 г. тя ражда първото им дете.

Снимка: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Луиза Якобсън


Най-малката дъщеря на Мерил Стрийп Луиза Якобсон следва примера на майка си и по-голямата си сестра Грейс, като завършва бакалавърска степен по психология във „Васар“ Колидж през 2013 г.

По-късно тя става и магистър по изящни изкуства в актьорското майсторство от училището по драма на Йейлския университет и учи в Британско-американската академия за драматично изкуство в Оксфорд.

След като работи по сценографията, тя прави своя екранен дебют през 2019 г. в „Господарите на Холивуд“. Тя също така участва в телевизионния сериал „Златната епоха“ през 2022 г.

Луиза
Снимка: Lester Cohen/WireImage/Getty Images

Талантливите гени на Мерил текат във вените на всяко едно от децата й. Тя и нейният съпруг Дон Гъмър са създали прекрасно семейство, в което възпитанието и подкрепата за творческите начинания на техните деца са от от първостепенно значение. Въпреки че пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, Мерил никога не крие своето възхищение и обич към децата си, които се утвърждават като успешни творци в своите собствени начинания.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: