HomeЗДРАВЕНасладете се на слънцето без кожни проблеми 

Насладете се на слънцето без кожни проблеми 

жена без кожни проблеми

Насладете се на слънцето без кожни проблеми 

Лятото е времето на слънчевите лъчи, морските вълни и безгрижните моменти. Но със забавленията под слънцето често идват и някои кожни проблеми. За щастие, имаме перфектните решения за вас!

RANISEPTOL SUN с 10% пантенол е спрей-пяна, специално разработена за зачервена и раздразнена от слънце кожа. С изключително високо съдържание на пантенол, продуктът бързо възстановява кожната бариера и прониква в дълбочина. Включените алантоин и глицерин успокояват и хидратират, намалявайки зачервяването, дразненето и сърбежа. Независимо дали сте били на плажа, в солариум или басейн, този спрей е вашият най-добър приятел за свежа и здрава кожа!

RANISEPTOL SUN

RANISEPTOL спрей

RANISEPTOL спрей за рани е другият продукт, който не трябва да липсва в лятната ви аптечка. Съдържащ аксонитно наносребро и хиалуронова киселина, спреят притежава мощно антибактериално действие и подпомага регенерацията на кожата. Идеален е за лечение на изгаряния, порязвания, охлузвания и други кожни лезии. Подходящ е както за възрастни, така и за деца над 7 години, осигурявайки бързо възстановяване и защита на кожата.

С RANISEPTOL SUN и RANISEPTOL, лятото ви ще бъде още по-приятно и безгрижно! Не забравяйте да се грижите за кожата си и да се наслаждавате на слънчевите дни без притеснения!банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: