HomeКРАСОТАТубероза Полиантес – 100% натурални продукти за красива кожа!

Тубероза Полиантес – 100% натурални продукти за красива кожа!

korica-close-up-tuberose-rajnigandha-southeast-asia-with-herbal-extract

Тубероза Полиантес – 100% натурални продукти за красива кожа!

Вдъхновени от богатството на българската природа и древните традиции в козметиката, ние от Тубероза Полиантес създаваме продукти, които комбинират най-доброто от естествените съставки и техните ползи върху кожата. Всички продукти на марката са с 100% натурален произход и успешно се прилагат върху кожата на лицето и тялото. Намират приложения в парфюмерията, ароматерапиите и грижата за кожата. Овлажняват, подхранват и възстановяват, справяйки се отлично с първите признаци на стареене.

Масло от Тубероза Полиантес

Кожата е по-млада, подхранена и блестяща! Гладка и мека, и същевременно ухаеща невероятно. Осигурява дълбока и интензивна хидратация, придавайки ѝ здрав и тонизиран вид. Третира успешно фините бръчки, стимулирайки производството на колаген, отговорен за еластичността и красивия вид на кожата.

Масло от Франджипани

Осигурява дълготрайна хидратация и дълбоко подхранване. Подобрява еластичността на кожата и предотвратява преждевременното стареене, запазвайки нейния здрав и младежки вид. Стимулира производството на колаген и поддържа кожата тонизирана през целия ден.

Масло от Розов Лотос

Дълбоко хидратира и подхранва кожата, придавайки ѝ гладък и сияен вид. Подобрява нейната еластичност и здравина. Има ясно изразени регенериращи свойства, благодарение на които може да кажете “чао” на фините бръчки!

Всички тези невероятни продукти на Тубероза Полиантес са произведени с много любов и внимание. Нашата цел е винаги да предоставяме на своите клиенти високо качество на добри цени. Подарете си още днес по-красива и озарена кожа!банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: