HomeИНТЕРЕСНОКакво ще ни донесе месецът на Металната коза?

Какво ще ни донесе месецът на Металната коза?

лунен календар

Какво ще ни донесе месецът на Металната коза?

Този месец започна с намаляваща луна, време подходящо за диета, да се погрижим за дома си, да го почистим и подредим. Всичко това важи до 6-ти юли, когато в 01:57 часа през нощта настъпва новолунието в Рак. То ще бъде много емоционално, ще ни направи по-топли и възприемчиви, ще зададе темата за дома, семейството, уюта, сигурността, безопасността. Добре е да планирате своите почивки на морето или около вода. Също да прекарвате повече време със своите близки.

Слушай статията:

Пълнолуние в Козирог

Нарастващата луна ще продължи две седмици до 21-ви юли, когато в 13:16 часа ще настъпи второто от двете пълнолуния в Козирог тази година. Това е рядко явление и ще даде финален завършек и резултат на стартирали по-рано неща, които трябваше да осмислим и доуточним. След него настъпва отново период на намаляваща луна, в който трябва повече да си почиваме, да пестим силите си, да се наслаждаваме на прекрасния летен месец. 

Месецът на Металната коза

По китайския календар на 7-ми юли влизаме в месеца на Металната коза. Това е един от най-семейните месеци, предразполагащ към отдих. Също така и най-сухият месец, затова не забравяйте да пиете достатъчно вода и да се хидратирате, за да не пострада кожата ви. Не се съветва този месец да започвате ремонт, защото може да продължи по-дълго от очакваното. Последните две седмици от месеца ще бъде благоприятно да си доставим удоволствие и да си похапнем нещо сладичко. 

Дни за провеждане на лунна диета през юли са:

6-ти юли 2024 – 01:59

14-ти юли 2024 – 08:19

22-ри юли 2024 – 04:10

29-ти юли 2024 – 00:55

Лунната диета представлява 24 часово гладуване, което започва от началния час на всяка фаза или от съответния час посочен по-горе.

През това време приемаме само течности – чай, вода, може и пресни сокове. Това е моментът, когато Луната максимално ни съдейства за пречистването на организма и отвеждането на токсините чрез течностите. Ефективността и е доказана, бързо се свиква с нея и при продължително прилагане дава невероятни резултати. 

Най-добрите дни за подстригване през юли са:

7-ми юли

10-ти юли 

11-ти юли

17-ти юли до 17:45 часа

26-ти юли

29-ти юли

Най-добрите дати за бизнес през юли са:

7-ми юли – ден за пробив и активни действия към целта

10-ти юли – чудесен ден с достатъчно енергия предвещаващ благополучие

11-ти юли – много хубав ден за всякакви начинания, особено за договори преговори и неща, от които очаквате бърз резултат

15-ти юли – делата ще вървят добре и ще имат чудесна перспектива

19-ти юли след 11:13 часа – всичко започнато днес ще завърши успешно

Най-добрите дати за пазаруване са:

9-ти юли след 17:00 часа

15-ти юли до 15:28 часа

Особено внимателни бъдете с всичко, което казвате на 11-ти юли от 11:18 до 12-ти юли до 12:39, защото всичко изречено на глас може да стане истина. Това важи както за лошите, така и за хубавите неща, затова правете хубави пожелания и говорете само добри неща, които искате да дойдат в живота ви. 

Защо лунният календар ни влияе? На всички е известно, че от Луната зависят приливите и отливите. Тоест от нея зависят океаните – най-голямата вода на планетата. Знаем също, че човешкият организъм се състои от около 60% вода. От тук можем да направим извода, че след като луната влияе на водата влияе и на нас тъй като в голяма степен ние самите сме вода. Следвайки лунният календар ние не правим нищо по различно от това да влезем в крак с лунните ритми и съответно в хармония с природата. Нещата в живота ни започват да се случват с повече лекота и да ни носят желаните резултати и благоприятно развитие. 


Научете повече за лунните влияния в Astromooncalendar

наделина

Наделина Павлова е инж. еколог, но нейната страст са астрологията, лунният календар и китайската Метафизика. Тя учи астрология към Mосковската астрологична академия в България. Също така е преминала редица курсове свързани с взаимоотношения и лично щастие.


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: