HomeКУЛТУРАНай-интересните заглавия на WBD през юли

Най-интересните заглавия на WBD през юли

WBD лого

Най-интересните заглавия на WBD през юли

В разгара на лятото телевизионните канали на Warner Bros. Discovery ще предложат огромно разнообразие за всеки вкус и настроение.

По HBO Гоздила и Конг ще ни завлядеят в три поредни недели преди филмите от 21:00 ч., а те са – „Амстердам“ с Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън; „Обичам да те мразя“ – романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир.

Най-новата поредица по TLC ни пренася в Италия, където десетима готвачи ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня в тосканска вила.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:

HBO:

Амстердам, 7 юли, неделя, 21:00 часа. Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.

Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън

Обичам да те мразя, 14 юли, неделя, 21:00 часа. Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.

Сидни Суини и Глен Пауъл

ГОДЗИЛА & КОНГ

Конг: Островът на черепа, 7 юли, неделя, 19:00 часа. Голям екип учени, военни и търсещи приключения се събират за мисия в непознат остров в Тихия океан. Колкото и да е красив, той крие опасна тайна – това е владението на митичния Конг.

Кинг Конг

Годзила (2014), 14 юли, неделя, 19:00 часа. Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

Годзила: Кралят на чудовищата, 21 юли, неделя, 17:00 часа. Крипто-зооложката агенция „Монарх“ е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

Годзила срещу Конг, 21 юли, неделя, 19:10 часа. Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.

Годзила и Конг: Нова империя, 28 юли, 21:00 часа

Могъщият Конг се отправя към непознат слой в центъра на Земята, за да открие семейството си. Това, на което попада там, изважда наяве най-голямата заплаха, пред която се е изправял. Годзила и Конг ще трябва да обединят сили, за да се справят с опасност, която може да унищожи както техния, така и човешкия свят.

DISCOVERY:

В окото на бурята, нова поредица (6 x 60) от 21 юли, неделя, 22:00 часа. От торнада до горски пожари – завладяващи кадри са уловили епицентъра на шокиращи природни бедствия в реално време, както никога досега.

Голи и уплашени XL, сезон 9 (8 x 120) от 22 юли, понеделник, 23:00 часа. 12 звезди от предишни сезони се опитват да оцелеят в сурови условия без храна, вода, дрехи и подслон. Дали обединяването им ще помогне или ще попречи на шансовете им за оцеляване?

корица на "голи и уплашени"

TLC:

Моето 300-килограмово тяло: Къде са те сега?, сезон 7 – първа част (6 х 120) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Вижте любимите си герои, които продължават да отслабват. Проследете как се е променил животът им и какво ги очаква в бъдеще. ТРЕЙЛЪР

Къща „Чао“, нова поредица (7 x 60, 1 x 90), от 30 юли, вторник, 22:00 часа. Водещите Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини посрещат десетима готвачи в тосканска вила, където ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня. 

ID:

Федерални агенти, нова поредица (6 x 60) от 6 юли, събота, 22:00 часа. Агенти, информатори и жертви разкриват гениалните тактики и трудните решения, които правят ФБР най-елитната организация за борба с престъпността в света.

HGTV:

Къща от лотарията, сезон 16 (14 x 30) от 15 юли, понеделник, 22:00 часа. Победители от лотарията търсят своите нови домове-мечти, а Дейвид Бромстад е с тях, за да им помогне да решат дали да похарчат цялата печалба за екстравагантно имение или да се задоволят със стабилна инвестиция.

човек, седящ на златен стол

FOOD NETWORK:

Supermarket Stakeout, сезон 6 (14 х 60) от 23 юли, вторник, 18:00 часа. Алекс Гуарнашели е домакин на четирима готвачи, които се борят в конкурентна кухня пред магазин за хранителни стоки. Всеки кръг е тематичен, а готвачите трябва да преговарят за покупките на клиентите от магазина.

жена, която се намира зад плот и има пазарни чанти около себе си

Открийте пъстрото разнообразие от филми, сериали, риалити предавания и още много други на каналите на Warner Bros. Discovery!


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: