HomeИНТЕРЕСНОМарго Роби показа бременното си коремче

Марго Роби показа бременното си коремче

Марго Роби

Марго Роби показа бременното си коремче

Актрисата очаква първото си бебе със съпруга си Том Акърли.

Слушай статията:

Марго Роби е бременна и няма проблем да го покаже на всички. Всъщност звездата от Барби, която очаква първото си дете с Том Акърли, за първи път се появи с корема на почивка на езерото Комо в Италия със съпруга си на 7 юли. За излизането Марго облече черен блейзър върху бяла тениска, която беше изрязана над корема ѝ. Тя завърши визията с черни панталони с ниска талия, черни сандали на платформа и лятна сламена чанта.

Марго Роби
COBRA TEAM / BACKGRID

От своя страна Том, за когото Марго се омъжи през 2016 г. в родната ѝ Австралия, носеше маслиненозелени панталони и кремава риза с копчета и кафяви кецове. Двойката беше заснета да чака на док в езерото Комо, преди да се качат на лодка и да отплават към залеза. Новата глава на Том и Марго идва повече от десет години след началото на тяхната любовна история на снимачната площадка на Suite Française от 2014 г., в който Марго играе, докато Том работи като трети асистент-режисьор.

Марго Роби иска да има „много деца“

Още през юни 2016 г. актрисата за първи път публично говори за идеята за деца. „Искам ТОНОВЕ деца“, признава Роби, докато говори пред Sunday Style . „Е, може би не твърде много“, добавя тя през смях. „Израснах в семейство с четири деца, така че това звучи като добра цифра. Ще видим какво ще стане. Знам, че след като имам деца, те ще бъдат мой приоритет.“

В интервю за Radio Times от януари 2019 г. Роби говори за натиска върху жените да имат деца, като казва, че изпитва симпатия към нейния герой Мария, кралицата на Шотландия, която никога не е родила наследник.

„Това наистина ме ядосва“, казва тя пред Times, според множество издания. „Как се осмелява някой да диктува какво мога и какво не мога да правя, когато става въпрос за майчинството или собственото ми тяло? За съжаление, това е разговор, който все още водим. Ожених се и първият въпрос в почти всяко интервю е „Бебе?“ Толкова съм ядосана, че има този обществен договор“, казва актрисата.

Акърли и Роби продължават да ръководят продуцентската компания LuckyChap Entertainment, която беше зад кулисите на хитови филми, включително Promising Young Woman, Saltburn и разбира се, Barbie.


Прочети още: Еволюцията на прическите на Джулия Робъртс


банер вайбър

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: